Διαθέτουμε
υπερσύγχρονα εξοπλισμένα
studios και εγκαταστάσεις,
τεχνική ανωτερότητα και δημιουργική
τεχνογνωσία για Μεταγλώττιση
& Προσαρμογή, Μουσικές
Ηχογραφήσεις, Υποτιτλισμό,
Διαφήμιση και Παραγωγές Ήχου
40
χρόνια
εμπειρίας
10
studios
40
υπαλλήλους
150
κινηματογραφικές
παραγωγές
1200
ώρες
περιεχομένου
ανά έτος
4000
μουσικά
άλμπουμ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ

Το πρώτο μας πρότζεκτ μεταγλώττισης ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η δημιουργική ομάδα της Sierra Recordings, σκηνοθέτες, μουσικοί επιμελητές, μεταφραστές, επιμελητές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και το υπόλοιπο προσωπικό, μαζί με τους πρότζεκτ μάνατζερ, έχει αποδειχτεί ότι είναι το πολυτιμότερο εργαλείο της επιτυχίας μας. Η σαφής προσήλωση στον στόχο του κάθε πρότζεκτ, οι άριστες ικανότητες παραγωγής και μια αστείρευτη πηγή ταλέντων, δημιουργικότητας και αποδοτικότητας, είναι ο λόγος για τον οποίο η Sierra Recordings έχει το προβάδισμα.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε κινηματογραφικά πρότζεκτ το 1995 με το Toy Story (της Disney) κι από τότε, οι κινηματογραφικές υπηρεσίες που παρέχουμε, έχουν γίνει το «βαρύ πυροβολικό» μας. Έχοντας συνεργαστεί με τους διασημότερους, υψηλού κύρους καλλιτέχνες και μοναδικές δημιουργικές ομάδες, οι κινηματογραφικές υπηρεσίες της Sierra έχουν οδηγήσει επανειλημμένα στις πιο επιτυχημένες εισπρακτικές επιτυχίες, έχοντας τεράστια καλλιτεχνική αναγνώριση.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Τα υπερσύγχρονα στούντιο ηχογράφησης και μίξης, οι παραγωγοί, οι μεταφραστές μας και το υπόλοιπο προσωπικό, παρέχουν τη δυνατότητα μεταγλώττισης και μίξης σε πάνω από 1.000 επεισόδια ετησίως.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένας σημαντικός τομέας ανάπτυξης για το Sierra Recordings. Η ομάδα μας, με τη χρήση γλωσσικών προγραμμάτων, παρέχει ακριβή και εύστοχη μετάφραση, δίνει προσοχή στις τοπικές πολιτισμικές συνήθειες και δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία για τον χρήστη. Έχουμε μεταφράσει, προσαρμόσει και μεταγλωττίσει τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, και ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες προκλήσεις.

ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Ένα μεγάλο δίκτυο από έμπειρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, μεταφραστές και γλωσσολόγους αναλαμβάνει μικρά και μεγάλα πρότζεκτ από όλες τις βασικές ευρωπαϊκές γλώσσες στα ελληνικά. Παρέχουμε κάθε είδους υπότιτλους για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
JINGLES

Με την εσωτερική, ταλαντούχα ομάδα μουσικής παραγωγής, το Sierra παρέχει αυθεντική μουσική, σχεδιασμό ήχου, φωνητικές ηχογραφήσεις, καθώς και διαφημιστικές παραγωγές για τη βιομηχανία της διαφήμισης. Το εκτεταμένο πελατολόγιό μας είναι η απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας μας.

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΜΙΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τα κορυφαία και θρυλικά στούντιο ηχογράφησης δημιουργήθηκαν από τον Tom Hidley (West Lake) και τον Carl Yanchar (LakeSide associates), με μεγάλους χώρους ηχογράφησης (από 65m2 έως 300m2), μια εκτενή συλλογή από μικρόφωνα, αίθουσες μίξης, κονσόλες SSL μεγάλης κλίμακας, Avid protools, τεράστιο αριθμό από περιφερειακές συσκευές ήχου και σπάνιο αυθεντικό vintage εξοπλισμό (Neve, AMS, Studer, Altec, Urei, κλπ). Τα Στούντιο ηχογράφησης ανταποκρίνονται στις ανάγκες οποιουδήποτε πρότζεκτ, όσο απαιτητικό κι αν είναι, από μια συμφωνική ορχήστρα με χορωδία, μέχρι μια ροκ/ποπ/λαϊκή μπάντα ή ένα τζαζ μουσικό σύνολο. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας σε ηχογραφήσεις, μίξη ή mastering, η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα τεχνικών και η υπερσύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουμε, διασφαλίζουν την ομαλή έκβαση όλων των πρότζεκτ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η ομάδα της μουσικής παραγωγής προσαρμοζόμενη στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του πρότζεκτ σας, παρέχει δημιουργικές λύσεις, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από έμπειρους και ταλαντούχους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές, διασκευαστές και συντονιστές.

MASTERING (ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ)

Οι πλέον κατάλληλοι τεχνικοί ηχολήπτες τα δωμάτια ελέγχου και ο προηγμένος αναλογικός και ψηφιακός εξοπλισμός θα βελτιώσουν το πρότζεκτ σας, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες για οποιοδήποτε δίκτυο διανομής (CD, iTunes, spotify, κλπ).

ON LOCATION RECORDING

Οπουδήποτε κι αν είναι οι απαιτήσεις σας για ηχογράφηση, ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο ηχογράφησης είναι διαθέσιμο και πανέτοιμο. Σε ένα ειδικά διαφορφομένο φορτηγό Mercedes, ένα πλήρως εξοπλισμένο control room, παρέχει την πολυτέλεια της πολλαπλής ηχογράφησης, της ζωντανής μίξης και μετάδοσης ήχου σε στέρεο και 5.1.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΧΟΥ, ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Μια εξειδικευμένη ομάδα από τεχνικούς και έμπειρους ηχολήπτες μπορεί να ψηφιοποιήσει, κυριολεκτικά, από οποιοδήποτε αναλογικό ή ψηφιακό μέσο (αναλογικές, πολυκάναλες 2”, 1” ή stereo 1/4” ταινίες), ψηφιακά Hi8, ADAT, ή κασέτες DAT) σε όλα τα επαγγελματικά, ψηφιακά αρχεία ήχου. Με τη χρήση εξελιγμένων, ψηφιακών μεθόδων, έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε ατέλειες (κρότους, κλικ, θόρυβο στο βάθος, μουρμουρητά, κ.λπ.) και να αποκαθιστούμε τις εγγραφές του ήχου.

ΠΕΛΑΤΕΣ

International Artists

FRANCIS FORD COPOLA
OFRA HASA
IAN GILAN
MILVA
SALIF KEITA
MAXIE PRIST CECARIA EVORA
ICED EARTH
NIGHT ARKE
DEMIS ROUSOS
DULCE PONTES
VICKIE LEANDROS
NANA MOUSHURI
VANGELIS PAPATHANASIOY
50 CENT
VENICIO CAPOSSELLA
OMAR FARUK TEKBILEK

Dubbing clients

WALT DISNEY
PARAMOUNT PICTURES
WARNER BROTHERS
DREAM WORKS
FOX
ODEON
UNIVERSAL PICTURES
VILAGE
CINEMAX SA
ANTENNA TV
NET
SDI
FILMNET
NOVA
MATEL
MEGA
ALTER
SKY
STAR CHANNEL
MTV
MAD
OPTICON LTD
PANOUSOPOULOS – TSEMPEROPOULOS
VIDEO SONIC

Advertising and music clients

ALEKTOR SA
AMMIRATI RURIS LINDAS A.D.E.E
ANOSI SA
SONY MUSIC
BOLD SA
BVI
COMPANY OF GENERAL PUBLISHING SA
DOT & DASH LTD
GRAFIS SA
LEGEND RECORDS SA
LEONTIADIS V. & CO
LYRA
McCANN ERICKSON LTD
ATHENS 2004 OLYMPICS
MILOS SA
MINOS – EMI SA
MINISTRY OF EDUCATION
MINISTRY OF AGRICULTURE
MINISTRY OF JUSTICE
MUNICIPAL REGIONAL THEATER OF CRETE
ERT SA
OLYMPIC DDB NEEDHAN
ORASSIS SA
PAN-HELLENIC CULTURAL MOVEMENT
PLUS LTD
UNIVERSAL RECORDS SA
SPOT TOMSON
STEFI FILMS
TRAFFIC SA