Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο
Διαθέτουμε
υπερσύγχρονα εξοπλισμένα
studios και εγκαταστάσεις,
τεχνική ανωτερότητα και δημιουργική
τεχνογνωσία για Μεταγλώττιση
& Προσαρμογή, Μουσικές
Ηχογραφήσεις, Υποτιτλισμό,
Διαφήμιση και Παραγωγές Ήχου

Sierra Recordings

Στα Sierra Studios η φήμη μας στο post-production βασίζεται στην μεταγλώττιση που κάνουμε για πάνω από 15 χρόνια. Τα υψηλής ποιότητας δημιουργικά και τεχνικά πρότυπα μας έχουν επιτρέψει να συνεργαστούμε με πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής παγκοσμίως. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χώρων σε μέγεθος, που μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν απο δύο καλλιτέχνες, έως και 80 μέλη χορωδιακών συνόλων.

40

χρόνια
εμπειρίας

10

studios

40

υπαλλήλους

150

κινηματογραφικές
παραγωγές

1200

ώρες περιεχομένου
ανά έτος

4000

μουσικά άλμπουμ

Υπηρεσίες του Sierra Recordings

Η ομάδα παραγωγής της Sierra έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο μας για την επιτυχία μας. Το σαφές όραμα του στόχου κάθε έργου, οι εξαιρετικές δεξιότητες παραγωγής που κατακλύζονται από ταλέντο, φαντασία και αποτελεσματικότητα, σε βάθος τεχνογνωσία όλων των σχετικών βιομηχανιών (Τηλεόραση, Θέατρο, Μουσική, Διαδραστικά Μέσα), μαζί με την τεχνική εξειδίκευση της ομάδας μας, είναι ο λόγος για το προβάδισμα της Sierra.

Μεταγλώττιση

  • Μεταγλώττιση Κινηματογραφικών Παραγωγών
  • Μεταγλώττιση Τηλεοπτικών Παραγωγών
  • Προσαρμογή Βιντεοπαιχνιδιών
  • Υποτιτλισμός / Μετάφραση

Διαφημίσεις / Jingles

Ηχογράφηση / Μίξη Μουσικής

  • Μουσική Παραγωγή
  • Mastering (Τελική Επεξεργασία)
  • On Location Recording
  • Αποκατάσταση Ήχου, Ψηφιακά Αντίγραφα & Μεταφορά

Δείτε περισσότερα για τις Υπηρεσίες μας

Η δημιουργική μας ομάδα αποτελείται από τους πιο ταλαντούχους μεταφραστές της βιομηχανίας, σκηνοθέτες διαλόγου και μουσικής, ηθοποιούς, αφηγητές, τραγουδιστές, μηχανικούς ηχογράφησης και μίξης. Χρησιμοποιώντας τα 10 στούντιο ηχογράφησης που διαθέτουμε και ανατέθοντας έναν αποκλειστικό διαχειριστή παραγωγής σε κάθε έργο, η Sierra είναι σε θέση να επεξεργάζεται έως και 400 επεισόδια το μήνα, συνδυάζοντας δημιουργική και τεχνική υπεροχή, με ακρίβεια 100% στις παραδόσεις μας και παρέχοντας πάντα τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Δείτε περισσότερα για τις Εγκαταστάσεις μας

Είμαστε περήφανοι που είμαστε το πρώτο στούντιο που συμπεριλαμβάνει τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας στις παραγωγές μας με εκπληκτικά καλλιτεχνικά και box office αποτελέσματα.