ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η ομάδα της μουσικής παραγωγής προσαρμοζόμενη στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του πρότζεκτ σας, παρέχει δημιουργικές λύσεις, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα από έμπειρους και ταλαντούχους συνθέτες, μουσικούς, τραγουδιστές, διασκευαστές και συντονιστές.

MASTERING (ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ)

Οι πλέον κατάλληλοι τεχνικοί ηχολήπτες τα δωμάτια ελέγχου και ο προηγμένος αναλογικός και ψηφιακός εξοπλισμός θα βελτιώσουν το πρότζεκτ σας, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες για οποιοδήποτε δίκτυο διανομής (CD, iTunes, spotify, κλπ).

ON LOCATION RECORDING

Οπουδήποτε κι αν είναι οι απαιτήσεις σας για ηχογράφηση, ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο ηχογράφησης είναι διαθέσιμο και πανέτοιμο. Σε ένα ειδικά διαφορφομένο φορτηγό Mercedes, ένα πλήρως εξοπλισμένο control room, παρέχει την πολυτέλεια της πολλαπλής ηχογράφησης, της ζωντανής μίξης και μετάδοσης ήχου σε στέρεο και 5.1.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΧΟΥ, ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Μια εξειδικευμένη ομάδα από τεχνικούς και έμπειρους ηχολήπτες μπορεί να ψηφιοποιήσει, κυριολεκτικά, από οποιοδήποτε αναλογικό ή ψηφιακό μέσο (αναλογικές, πολυκάναλες 2”, 1” ή stereo 1/4” ταινίες), ψηφιακά Hi8, ADAT, ή κασέτες DAT) σε όλα τα επαγγελματικά, ψηφιακά αρχεία ήχου. Με τη χρήση εξελιγμένων, ψηφιακών μεθόδων, έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε ατέλειες (κρότους, κλικ, θόρυβο στο βάθος, μουρμουρητά, κ.λπ.) και να αποκαθιστούμε τις εγγραφές του ήχου.