ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε κινηματογραφικά πρότζεκτ το 1995 με το Toy Story (της Disney) κι από τότε, οι κινηματογραφικές υπηρεσίες που παρέχουμε, έχουν γίνει το «βαρύ πυροβολικό» μας. Έχοντας συνεργαστεί με τους διασημότερους, υψηλού κύρους καλλιτέχνες και μοναδικές δημιουργικές ομάδες, οι κινηματογραφικές υπηρεσίες της Sierra έχουν οδηγήσει επανειλημμένα στις πιο επιτυχημένες εισπρακτικές επιτυχίες, έχοντας τεράστια καλλιτεχνική αναγνώριση.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

Τα υπερσύγχρονα στούντιο ηχογράφησης και μίξης, οι παραγωγοί, οι μεταφραστές μας και το υπόλοιπο προσωπικό, παρέχουν τη δυνατότητα μεταγλώττισης και μίξης σε πάνω από 1.000 επεισόδια ετησίως.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι ένας σημαντικός τομέας ανάπτυξης για το Sierra Recordings. Η ομάδα μας, με τη χρήση γλωσσικών προγραμμάτων, παρέχει ακριβή και εύστοχη μετάφραση, δίνει προσοχή στις τοπικές πολιτισμικές συνήθειες και δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία για τον χρήστη. Έχουμε μεταφράσει, προσαρμόσει και μεταγλωττίσει τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια, και ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες προκλήσεις.

ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Ένα μεγάλο δίκτυο από έμπειρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, μεταφραστές και γλωσσολόγους αναλαμβάνει μικρά και μεγάλα πρότζεκτ από όλες τις βασικές ευρωπαϊκές γλώσσες στα ελληνικά. Παρέχουμε κάθε είδους υπότιτλους για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
JINGLES

Με την εσωτερική, ταλαντούχα ομάδα μουσικής παραγωγής, το Sierra παρέχει αυθεντική μουσική, σχεδιασμό ήχου, φωνητικές ηχογραφήσεις, καθώς και διαφημιστικές παραγωγές για τη βιομηχανία της διαφήμισης. Το εκτεταμένο πελατολόγιό μας είναι η απόδειξη της τεράστιας επιτυχίας μας.